Over Central Events

Central Events BV is begin 2019 opgericht door de huidige eigenaren Laurens Hillmann en Martin de Ruiter. Zij werkten al sinds 2016 samen, vanuit hun eenmanszaken, aan het organiseren van sportevenementen en besloten hiervoor een aparte BV op te richten.  

Vanuit de merknaam Central Events organiseren wij sportevenementen in heel Nederland. Onze specialisatie ligt hij het organiseren van hardloop-, wandel-, fiets- en wielerevenementen. De meeste evenementen ontwikkelen en organiseren wij zelf, maar we worden ook regelmatig ingeschakeld om een evenement in opdracht van derden te organiseren. Zo organiseren we de SingelSwim Utrecht in opdracht van de FSHD Stichting, ondersteunen we bij de organisatie van de Climate Classic en bij de organisatie van de ALS Sunrise Walk.

Op reis met VeloTours

Naast het organiseren van sportevenementen zijn wij onder de merknaam VeloTours actief als Touroperator in binnen- en buitenlandse (race)fietsreizen. Van maatwerk bedrijfsreizen tot arrangementen naar cyclosportieven zoals de Maratona en Styrkeproven. Lees hier meer over VeloTours.

Onze missie

Fietsen en hardlopen biedt het ultieme genieten. Het ontlaadt, ontspant en zorgt voor een gezond gevoel. Fietsen en hardlopen haalt je uit je routine, het prikkelt alle zintuigen en houdt je bij het moment. Het maakt je extra levenslustig, het verbindt en schept de goede voorwaarden voor bijvoorbeeld het beter leren kennen van je collega’s en vrienden: teambuilding en verdieping van vriendschappen. Wij willen dat iedereen de voordelen, en het gevoel dat sport teweeg brengt, ervaart met onze sportevenementen en fietsreizen.

Onze partners

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen