Specialist in fietsreizen

VeloTours is in 2014 door Martin de Ruiter opgericht. Sinds 1 januari 2020 is VeloTours officieel onderdeel van Central Events B.V.

Vanuit het merk VeloTours verzorgen we mooie wielerevenementen en wielerreizen voor racefietsers in het binnen- en buitenland. De focus ligt daarbij op arrangementen naar granfondo’s. We zijn dan ook al jaren officieel agent voor de Maratona dles Dolomites, La Marmotte, Granfondo Fausto Coppi, Nove Colli, Dreiländergiro en de Granfondo New York. Daarnaast bieden we ook eigen arrangementen aan zoals meerdaagse fietsreizen in de bergen en trainingsweekenden in onze buurlanden.

Last but not least, organiseren we ook zakelijke fietsreizen. Zo organiseren we netwerk-fietsreizen naar congressen in het buitenland en fiets-nascholingsreizen voor medici. Naturulijk is het altijd mogelijk om ook een reis op maat samen te stellen op basis van jouw wensen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen